torsdag 24. mars 2016

Kristen i arbeidslivet med Kolbein Rege

25. februar fikk vi besøk av tidligere forretningsavokat Kolbein Rege. Han var tilknyttet Navigatørene under studietiden sin i Bergen. Det møtte opp 16 stykker på arrangementet.
Kolbein fortalte om en travel hverdag som student; han jobbet i banken og ble far til trillinger og studerte juss ved siden av. Han gjorde det likevel bra på studiet og ble etter hvert advokat i banken. Karrieren hans videre har i det store og hele vært innenfor det forretningsjuridiske.
Kolbein fortalte at troen hans på Jesus har fungert som en rettesnor i arbeidslivet. Troen har gitt noen retningslinjer for hvordan han bør oppføre seg i forretningslivet, for eksempel å være nøye med timeskriving. Vi ble oppfordret til å leve ærlig og åpent med troen vår.
Etter at Kolbein hadde fortalt om sin studietid og karriere, ble det åpnet for spørsmål og samtale. Her ble det blant annet spurt om forvaltning av penger, og Kolbein mente at forvaltning gjøres etter hva en mener er riktig.
Kvelden var inspirerende for oss som deltok, og vi satt stor pris på at Kolbein tok seg god tid til svare på spørsmål. Vi gleder oss til neste kristen i arbeidslivet-kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar